COM FUNCIONA L'ACCIÓ

Col·lecciona´ls!

Aconsegueix 4 cromos per cada 10€ de compra
Àlbum 1,99€
Lector de cromos sonors 4,99€

Frame

La situació dels hàbitats naturals i les espècies salvatges del nostre Planeta és cada cop més preocupant. L’acció dels humans està posant en perill la seva supervivència, i de fet molts dels animals que apareixen en aquest àlbum podrien arribar a extingir-se d’aquí a pocs anys. Per això és molt important que des de ben petits aprenguem a conèixer-los i respectar-los i que totes les organitzacions que es dediquen a la protecció i l’estudi de la fauna i els ecosistemes treballin juntes per combatre aquest procés destructiu i poder preservar la biodiversitat.

El Zoo de Barcelona forma part d’aquesta xarxa d’aliats de la biodiversitat i des de fa 125 anys ha estat una finestra oberta a la natura i una eina d’aprenentatge per a les famílies, les escoles i els investigadors. El seus professionals en saben molt de com cuidar bé els animals, com fer-ho perquè sobrevisquin dins i fora dels hàbitats naturals i com explicar a tothom la necessitat de protegir-los i estimar-los.

Ens hi a judes?Si t’agraden els animals, tu també pots ser un aliat de la biodiversitat. Aprèn-ne tant com puguis -per exemple omplint aquest àlbum fantàstic-, no fent res que els pugui perjudicar, observant-los bé quan vagis al zoo o d’excursió, i respectant el medi ambient!

ZOO DE BARCELONA: ALIAT DE LA BIODIVERSITAT
Més informació a: zoobarcelona.cat

Frame

Empreses Col·laboradores

Actimel Kids
Danonino
Dr. Oetker
Frigo
Milka
Pascual
Principe